2010. szeptember 26., vasárnap

KIDDY11 - A Könyv

Szülőként felszalad a vérnyomásod ha az edző üvölt a gyerekeddel? Utánpótlás edzőként nem érted, miért csinálnak mindig mást a srácok a pályán, mint amit kérsz tőlük? Játékosként szeretnéd jobban megérteni, hogy az edződ mit miért tesz vagy kér tőled? Testnevelő tanárként néha már ötleted sincs, mivel fogd össze az osztályt 45 percen át?...


Ilyet még nem olvastál!
A hazai futball mérföldkövének tekinthető könyv nem pocskondiáz, mutogat, nem felelőst keres, hanem a MEGOLDÁST adja annak, aki valóban szeretne változtatni a tényen: ma Magyarországnak nincs fajsúlya a nemzetközi futballban.
KIDDY11 - A SIKERRECEPT
Lépésről lépésre megmutatja neked a klasszikus magyar futball hatékony, modern változatát, a jelenleg alkalmazható legfrissebb és legeredményesebb labdarúgó utánpótlásképző edzéstematikát.
Rendhagyó stílusa egyaránt kézen fog edzőt, szülőt, játékost, tanárt és sajátos, lebilincselő szövegkörnyezetben körbevezeti őt a hatékony labdarúgó utánpótlásképzés birodalmában, megmutatva közben annak legféltettebb titkait!
 • Milyen szakmai fortélyokkal nevelhető ki egy utánpótlás játékosból bajnok labdarúgó?
 • Miképpen lehet egy óvodásban, kisiskolásban minden kétséget kizáróan felismerni a valódi tehetséget?
 • Mire tanítsd, hogyan képezd, hogy ne kallódjon el, hogy később nagypályán, profi labdarúgóként láthasd őt viszont?
Az összetett kérdésekre van EGYSZERŰ válasz - e könyvben pont ez a NAGYSZERŰ
NINCS benne sallang, felesleges frázispuffogtatás, érthetetlen és száraz tudományos töltelék, misztifikálás.
Ami viszont VAN, az alapos, érthető és példátlanul gazdag elméleti bázis és közel 100 teljesen kidolgozott, képekkel illusztrált gyakorlati feladatsor, melyek könnyed természetességgel kezedbe adják a tudást, ami egyben a válasz is arra:
HOGYAN VÁLIK A GYEREKEDBŐL PROFI FUTBALLISTA?
Két pizza áráért tiéd ez a bomba edzésprogram!
Ne érd be kevesebbel, hozd ki te is gyerekedből a maximumot!Rendeld meg, olvasd és sajátítsd el azt a professzionális, most is futó, tesztelt és sikeres edzésprogramot, mely már minden téren bizonyított, és ami tökéletesen azt szolgálja, amire született: a hatékony, futballközpontú, sikerorientált utánpótlásképzést!

 • A KIDDY11 edzésprogram anyaga, a futballban hatékonyságot váró és az ehhez szükséges tudatos, sikerorientált képzést evidenciaként megkövetelő szülők, edzők, tanárok bázisa
 • A tanfolyam több éves kutatómunka, anyaggyűjtés, és a gyerekekkel szüntelen gyakorlati tesztelés után érte el mai formáját
 • Már azoknál a srácoknál is, akiknél mint meghívott vendégedző, csak egyetlen egy edzésen, de alkalmaztam az edzésmódszert, azonnali pozitív eredmény mutatkozott
 • A KIDDY11 futball utánpótlásképző program elméleti, és gyakorlati anyaga nem ígérget, évek óta folyamatosan bizonyít (Példa erre a programmal edzett Dalnoki Akadémia gyerekcsapata, mely 2008 elején, idegenben legyőzte a BAYER MÜNCHEN és az FC NÜRNBERG utánpótlás csapatát, nyáron házigazdaként pedig az FC Barcelona és az FC Nitra csapatát megelőzve lettek bajnokok)


MEGRENDELÉS MENETE
 1. Küldj saját e-mail címedről levelet pontos névvel és címmel az info@kiddy11.hu címre (tárgy mezőbe írd be: KÖNYV, a szövegrészhez elég annyi: MEGRENDELÉS)
 2. Sétálj el a legközelebbi bankhoz, vagy on-line utald át el a könyv árát Kun István nevére a Raiffeisen Bank 12020304-00730773-00100000 számlaszámra (2.990,-) - a megjegyzés rovatba írd be a neved, így tudlak majd azonosítani:)
 3. Az összeg beérkezésétől számított 24 órán belül már bele is vetheted magad a könyvbe, ahol nem más vár, mint..

"Fog ez az edzésmódszer működni az én gyerekeimnél is???"

Ez egy fontos kérdés, amire mindenképp szeretnék válaszolni - hiszen jogos, hogy még rendelés előtt tudni szeretnéd, hogy vajon mindaz, amit ez a könyv ígér, amit ebből megtanulhatsz, használható lesz-e a Te gyerekeidnél, a Te csapatodban?

Ha elolvasod, megtanulod és a gyakorlatban rendszeresen alkalmazod, IGEN!

Edzőként 10 év óta olvasom a szakirodalmat, konferenciákra, továbbképzésekre járok, és nap-mint nap benne élek az utánpótlás edzők hétköznapjaiban. Rengeteg gyerekcsapatnál használtam már fel a KIDDY11 módszert önmagában, vagy épp példákat kiragadva is. A gyerekekkel való beszélgetések, a velük szerzett tapasztalatok alapján pontosan tudom, hogy mik azok a sikeres edzés-stratégiák amik minden gyereknél, csapatnál garantáltan működnek - Annyira alapvető összefüggéseken, emberi reakciókon, pszichológián alapulnak.

Figyelmeztetés! NE rendeld meg a könyvet, ha már most tudod, hogy számodra kényelmetlen olyan edzésmódszert alkalmazni, ami elüt az eddig bevett szokásoktól.
A könyvben is arra foglak buzdítani, hogy ne félj személyre szabni, ne félj változtatni az eddigi gyakorlatokon, hogy használd az élet minden területén a megismert új, modern tudásanyagot és fordulj mindig nyitottan az edzésen, meccsen épp adódó helyzet felé - hogy gondolkodj!

A KIDDY11 komplett és hatékony edzésprogramja által gyerekeiddel, csapatoddal hamar kitűnsz majd a többi közül, egy felelős szülő, egy szakértő edző számára a cél pedig pont ez: kilógni a sorból, hogy a szakma a te gyerekedet, a te csapatodat vegye észre, és ne a másokét. Ezt kapod meg a KIDDY11 könyvtől.

---

Kiddy11 - A klasszikus Magyar Futballstílus Modern Változata
Ár: 2990,- / Formátum: E-book (PDF) / Szerző: Kun István
ISBN: 978-963-06-9936-5

1 megjegyzés:

 1. Kedves István! Elérhetőséget tudnál nekem adni?Lenne pár kérdésem mint edző! Tisztelettel:Balog László (hatvanibalog@gmail.com)

  VálaszTörlés

Kérlek, megjegyzés írásnál mindig légy udvarias, és vállald a neved. Köszönöm!

Loading...