2014. február 28., péntek

Rendhagyó ajánlás

Az utóbbi időben többször említettem itt a blogon, hogy sokan, és egyre bátrabban osztják meg gondolataikat, szakmai elképzeléseiket a különböző média felületeken.
Mostani rövid bejegyzésemben ezt az információáramlást szeretném tovább erősíteni egy olyan szerzőpáros bemutatásával, akik hozzám hasonlóan már évek óta dolgoznak egy oktatási módszeren.
Fórián Zsolt (Loki focisuli, Szakmai vezető, labdarúgás) és Turzó József (MVFC, Vezetőedző, futsal) kutatásainak célja a nagypályás labdarúgás és a futsal egymás segítése. Közös munkásságuk óriási tudást fog össze, anyaguk precíz, minden részletre kiterjedő, és ami nagyon fontos, az elméletet jól ötvözi a gyakorlattal. A modern futball oktatásához szükséges videók, elemzések, rajzok, animációk mellett az elmélet és a konkrét feladatok szintjén is mindenki találhat benne őt érdeklő részeket. 
Zsolttal rengeteget tanácskozunk telefonon és személyesen is. Volt rá példa, hogy közel nyolc órán keresztül beszélgettünk a szakmai anyagokról, és úgy vélem nem túlzok, ha azt mondom: a Fórián Zsolt és Turzó József által összeállított anyag világszínvonalú!

Bemutatkozó videójukkal ez úton is ajánlom őket mindenki figyelmébe
- érdemes felvenni velük a kapcsolatot, rengeteget tanulhatunk tőlük!


Kun István
A Csendes Edző

U.i.: Előző bejegyzésem megfejtése, "kibontása" hamarosan érkezik!:)

1 megjegyzés:

  1. Kedves István!

    Meg tudnád mondani, hogy lehet felvenni velük a kapcsolatot?

    Üdv,
    Szabó Norbi

    VálaszTörlés

Kérlek, megjegyzés írásnál mindig légy udvarias, és vállald a neved. Köszönöm!